Hoppa till

Om oss / Info

Vilka är vi?

The Shoe Bakery ägs och drivs av två kvinnor i sina bästa år. Företaget har sin bas i utkanten av Örebro och härifrån designar vi alla våra skor och väskor själva.
Efter många år i skobranschen jobbandes åt andra skoföretag så bestämde vi oss 2021 för att ta saken i egna händer.
Det finns för många tråkiga skor och väskor där ute och det ska vi ändra på!
Följ med på vår resa @the.shoe.bakery

Har du ångrat ditt köp eller behöver byta storlek?

Kontakta oss med ditt ärende via mejl info@theshoebakery.com eller DMa oss på instagram. Vi mejlar sedan över en QR-kod som du visar upp hos ditt lokala Postnord ombud för att få din fraktsedel utskriven hos dem.
När vi får in returen så packar vi upp den och kontrollerar att varan är i sitt ursprungliga skick. Sedan genomför vi din återbetalning, antingen direkt till ditt konto eller så kontaktar vi Klarna och meddelar dem om din retur.

 

Hållbarhet

För oss betyder hållbarhet att man med omsorg väljer material till sin produktion likväl som att hela produktionskedjan ska vara hållbar.
Alla material i våra produkter tillverkas i Europa, på så sätt får vi bättre koll på dess innehåll samt att fabrikerna följer den standard som finns.
Vi tummar inte på kvalitet, en produkt från The Shoe Bakery ska hålla över många år. Det är självklart också en del i vårt tänk kring hållbarhet.
Är du nyfiken på vårt hållbarhetstänk så mejla oss gärna på info@theshoebakery.com

 

Din Shoppingbag

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
Tack för att du kontaktar oss! Vi återkommer så snart vi kan. Tack för din prenumeration Tack! Vi kommer att meddela dig när produkten finns åter i lager. Det finns inga varor kvar Det finns endast en vara kvar det finns endast [num_items] varor kvar